HEM TJÄNSTER SHOP OM OSS KONTAKT
Om Oss Lyrotz Hem & Trädgård AB startades 2013 av Ingemar Jakobsson. Redan från början var målsättningen att arbeta med trädgårdar och växter. Som nystartat företag med ambitionen att vara aktivt oavsett säsong behövdes fler verksamhetsområden att bygga kring. Utifrån Ingemars erfarenhet kring städning, fönsterputsning och andra hushållsnära tjänster blev det naturligt att ta sig an sådana uppgifter.
 Ingemar Jakobsson Grundare av Lyrotz Engagemanget, noggrannheten och förmågan att ge kunderna inte bara vad de efterfrågade utan också något mer därtill har gjort att Lyrotz Hem & Trädgård AB vuxit snabbt, utan att ha behövt ägna sig åt omfattande marknadsföring. Tvärt om har de flesta kunder hört av sig på rekommendation från andra kunder – ett utmärkt betyg på det utförda arbetet! Under 2015 har Lyrotz Hem & Trädgård AB varit fullt verksamt hela året, utan lågsäsonger. Under våren har trädgårdar förberetts inför sommaren, fönster putsats och fritidshus gjorts fina inför sommargästernas intåg. Sommaren har varit fylld med trädgårdsskötsel och olika städuppdrag, då många fritidshus har behövt städas regelbundet när gäster bytts mot andra. Under hösten har olika större och mindre trädgårdsprojekt varvats med återkommande städ, liksom flyttstäd. Andra uppdrag är exempelvis skötsel och utsmyckning av gravar. På väg in i vintern har många velat få både hus och fönster fina till advent, och Lyrotz Hem & Trädgård AB har även gjort dekorationer och blomsterarrangemang som bland annat sålts på julmarknader. I en vacker trädgård har själen gott om plats och du kan må riktigt bra! Men en vacker trädgård måste inte vara fylld av avancerade arrangemang och ovanliga örter, tvärtom. Vi vill hjälpa alla - oavsett om du älskar att påta i rabatterna eller bara vill njuta i bersån - att få din trädgård så vacker som du önskar. För oss spelar det ingen roll om du vill ha hjälp med planeringen eller med utförandet av grovjobbet, vi bjuder påsamma omsorg om detaljerna ändå. Eftersom livet inte bara kan pågå ute i trädgården hjälper vi dig också gärna i ditt hem. För det gör det lite lättare och roligare att vara inne, när rummen är rena och fönstren är fläckfria, eller hur? Vi strävar alltid efter att göra kunden helt nöjd med vårt arbete. Därför tycker vi det är viktigt att vi på förhand är överens om vad som ska göras. Många gånger gör vi något lite mer, just för dig, så att du ska känna att du är en speciell kund för oss. Är du inte nöjd, är vi inte klara ännu, är du mer än nöjd, då har vi gjort vad vi ska.
Lyrotz Hem & Trädgård AB LYE ROTARVE 926 623 61 STÅNGA ORG.NR: 559042-9519 TEL: 0729 34 41 00 E-POST: BOKNING@LYROTZ.SE FÖRETAGETS SÄTE: GOTLAND

All rights reserved © 2018

WEBSUPPORT